Nje urim per Kosoven

Sot desha te uroj te gjithe shtetasit e Kosoves

Gezuar 1 Vjetorin e Pavarsise

Gezuar gjithe kosovareve 1 vjetorin e pavarsise edhe nga ana ime !

Gezuar 1 vjetorin e pavarsise Kosova.

urime pavarsine e kosoves, dhe shpresojme nje njohje sa ma te shpejte nga shtetet myslimane.

Gezuar 1-vjetorin e rilindjes, per Kosoven dhe gjithe kosovaret.

U uroj te gjithe Kosovareve dhe gjith Shqiptareve kudo qe jane Gezuar Pavarsin!

Uroj te gjithe kosovareve Gezuar Pavarsin! Urime dhe si thon kosovaret veç perpara! :slight_smile:

O Shqipetar Urime Dita e Pavarsise se Kosoves, le te jete ky hapi i pare i bashkimit te gjitha trojeve shqipetare…e te shkojme deri te MOLLA E KUQE.

Urime e gzofshi pavarsin e Kosoves te gjithe Shqipetart ku do qe jane

Gëzuar pavarësinë Kosovë. Një urim për të gjithë kosovarët. Kosova e lirë do të thotë Shqipëri e lirë.

ns