Nokia 808 PureView do te kushtoje $699 ne Amerike permes Amazon

Ishte paralajmeruar edhe me heret se Nokia 808 PureView do te arrije te Henen ne Amerike, por nuk kishte shume detaje mbi shitjen e tij. Tani Nokia zyrtarisht ka lajmeruar se Telefoni i vet me kamere 41 pixel, PureView 808 ne Shtetet e Bashkuara do te kushtoje 699 Dollare dhe mund te porositet permes Amazon.

Nese keni qene duke pritur per ta shijuar Telefonin e ri me Kamere marramendese, tani ju mund te beni para-porosite online nga fundi i kesaj jave, dhe mund te regjistroheni ne Webfaqen e Nokias per te marre te gjitha informacionet tjera te rendesishme rreth telefonit. Cmimi do te jete 699$ dhe punon me rrjetin e AT&T 3G.

te kishte bere parteritet me Android, Nokia do ishte celulari nr 1 perseri ne treg! Cilesia e Nokias si material eshte shume e mire, por e prish pak me sistemin qe spo merret vesh se çfare po perdor! Nje here Belle, nje here symbian Anna, dhe here here Windows Phone.

Pajtohem plotesisht me ty ReniX!

Per Material mos e pyet… NOKIA 3310 i pavdekshem :stuck_out_tongue: lool :smiley:

Po ne fakt per rezistencen e Nokias flet vet historia!

Plus qe ofron nje Camera shume here me te mire se te tjeret ne treg dhe memorie te bollshme.

Shembulli Nokia N8 - 12 MP Camera dhe 16GB Memorie.

i mir qenka