Nokia 808 PureView me para-porosi ne Itali

Ishte pritur qe Nokia lansimin e telefonit te saj te Mencur PureView me kamere 41 MegaPixels ta leshoje ne Maj, por kjo ne webfaqen zyrtare te Nokia-s ne Itali (NStore.it) u shfaq para dates se caktuar. Il costo? €599 - Cmimi ? 599 Euroq qe i bie 780$ (dollar). Por megjithate nuk eshte edhe aq lire per nje telefon pa sim-kartele! Telefoni si Sistem Operativ ka Symbian OS Belle, dhe gjithashtu e ka opsionin e Fotografimit Professional, fale Kameres 41 MegaPixels. Sidoqofte nese jeni ne Amerike, apo ne ndonje vend tjeter (dhe jo ne Itali), ja vlene ta beni nje udhetim per ta provuar shijen e re te Nokias.