Nuk ju dihet se qfar do te fitoni

sot me 24.04.-posa e mora dhuraten e juaj.
pershendetje stafit te lirentit.
ju falimminderit per dhuraten -usb.jo qe nuk kam pasur usb-,i kam pasur edhe 3 te tjera, por me ju than te drejten nuk kam besuar se ndonjeher do te marr ket dhurat.
flm lirenti.vetem vazhdoni keshtu.
jeni me te miret.
per anetaret tjer porosia ime eshte;
vazhdoni te jeni me lirentin se nuk dihet se qfar do te fitoni.
kaloni mire te gjithe.
edhe nje her faliminderit per dhuraten.

Je i mirepritur! Kalofsh sa me mire dhe surprizat nuk do te mungojne per te gjithe anetaret!

Bravo Lirenti, me behet zemra mal kur shoh falenderime te tilla. Vertet nga lirenti ka shume supriza nxitoni te beheni pjesares dhye te aktivizoheni sa me shume ne temat dhe ne lojrat e lirentit.