Numerologjia e dashurise: Llogarit edhe ti

Per shembull: Nese keni lindur me 21 mars (21 + 3 = 24 dhe(24) llogaritet 2 + 4 = 6) domethene, numri perfaqesues eshte 6.

NESE JENI 1

Jeni te pavarur, impulsiv dhe spontan. Deshironi qe vete te arrini deri tek suksesi. Ne planin sentimental ju udheheq pasioni, ju doni ose nuk doni, dhe silleni ne harmoni me kete. Keni nevoje qe te jeni krenar me partnerin tuaj (por, edhe pse ju ate vete e zgjidhni, keni veshtiresi kur duhet t’i beni disa leshime, te sakrifikoni pak liri, ndaj me teper e doni partnerin pak me te bindur). Duke qene se jeni te guximshem dhe dinamike, ju jeni forca levizese e perandorit.

NESE JENI 2

Ju e dini se qfare do te thote koketim, terheqje, ‘‘dashuri e perjetshme’‘. Jeni te bute, krejtesisht sensibel, jeni te afte t’iu pershtateni te tjereve dhe t’iu beni sherbime. Vertet eshte veshtire te jetoni te vetmuar dhe keni nevoje qe me dike te ndani ndjenjat. Jeni te hapur ndaj shoqerise dhe deshironi qe me te te jetoni ne harmoni, ndaj ndiqni vetem nje rruge: rrugen ne te cilen zemra ju drejton.

NESE JENI 3

I pushtoni te tjeret me natyren tuaj artistike , me shpirtin tuaj te gjalle, brilant dhe me kuptimin per humor, por edhe me nevojen per te qene te pavarur. Mbi te gjitha e doni lirine. Jeni shpirtgjere dhe plot pasion ne dashuri, i frikesoheni vetem monotonise sentimentale e cila mund t’ua vrase jeten tuaj. Per ju dashuria duhet te jete loje sentimentale. Ne te kunderten, ju asaj nuk i dorezoheni. Thjesht, duhet t’jua ofroje lirine dhe te mahnitet me ju.

NESE JENI 4

Lidhjet kalimtare? Flertet per nje dite? Nuk eshte kjo per ju. Ju jeni te dashur, sensibel, te bute , ndaj per dashuri ju nevojitet siguria, sinqeriteti, respekti – juve ju ndjell ndershmeria, bota e ndjenjave, e kurrsesi marrezite . Jeni posesive dhe besnike (sipas rregullit) , prandaj largojuni dashurise ne shikim te pare, pasioneve qe mund te sherthejne… dhe te shuhen.

NESE JENI 5

Nese flasim drejt, per ju nuk do te mund te thuhej se jeni prej atyre qe fluturojne neper rete dhe endrrat e dashurise. Qfare deshironi ju? Lirine, aventuren, udhetimet, miqesite dhe ate qe eshte e re. Keni temperament te vrullshem, jeni te padurimshem dhe energjike, ndaj qdo gje tek ju ndodh papritur dhe spontanisht. Qdo gje do te deshironit te provonit, t’i ndani gezimet tuaja, dhe me magnetizmin dhe sharmin tuaj te lindur i terhiqni te tjeret, ju mendoni se qdo minute dashuri meriton te perjetohet.

NESE JENI 6

Gjashta eshte numer i harmonise dhe dashurise. Keni natyre romantike dhe te mbrojtur, ndaj jeni te gatshem te jepni shume per te petjetuar qetesisht dashurine tuaj (ne kete rast dashurine do te duhej ta shenonim me shkronja te medha). Ju magjeps bukuria, kurse keni nje ndjeshmeri te theksuar. Nga ana tjeter, ju nevojitet te jeni te qete, te mbrojtur, sepse ju lidhjet e paqendrueshme lehte ju nxjerrin nga ekuilibri.

NESE JENI 7

Shtata, numri i fshehtesive, e ben edhe shpirtin tuaj misterioz; nuk i tregoni lehte ndjesite tuaja. Jeni temperament i llojit te vet, te pavarur (mbase edhe te vetmuar!) dhe per ju joshja e polit tjeter nuk do te thote se duhet te jete intelektuale. Ne te vertete, ju mund te dukeni indiferente, por ne thellesi te shpirtit ju jeni sensibel dhe ne ju vlojne ndjenjat. Ju nuk thoni lehte: ‘‘Te dua!’‘, kete e tregoni ne tjeter menyre. I mbetet partnerit tuaj qe ta zbuloje fshehtesine tuaj, te depertoje ne ate mister.

NESE JENI 8

Teta, numri i fuqise, jua jep edhe deshiren e fuqishme, ndaj terheqja juaj ndihet ne rrethin tuaj. Per ju pervetesimi ne dashuri nuk eshte ‘‘cikerrime’‘: kur doni, doni intensivisht. Per nga karakteri jeni besnik, te hapur dhe te plote; ndjenjat i keni te drejtperdrejta dhe me ju partneri e di se qfare duhet bere. Kur ju jeni ne pyetje, pasioni dhe besnikeria duhet ta nenkuptojne njera-tjetren, sepse ju nuk perfillni asgje qe eshte gjysmake.

NESE JENI 9

Nenta, numri i fundit, eshte numer i idealizimit. Jeni shpirtmedhenj, te durueshem, zemergjere. Nuk jeni ‘‘romantike’‘ ne dashuri, por jeni sentimentale ( e vereni dallimin?). Keni nevoje qe te tjeret t’jua konfirmojne dashurine te cilen ndiejne. Jeni shume intuitive, psikologe, lehte i pervetesoni te tjeret dhe njerezit kane besim ne ju. Per nga karakteri jeni joshfrytezues, i doni njerezit dhe per ju dashuria nuk eshte vetem bashkejetese, por edhe bashkepunim.

17 + 6 = 23 …2+3=5

NESE JENI 5

Nese flasim drejt, per ju nuk do te mund te thuhej se jeni prej atyre qe fluturojne neper rete dhe endrrat e dashurise. Qfare deshironi ju? Lirine, aventuren, udhetimet, miqesite dhe ate qe eshte e re. Keni temperament te vrullshem, jeni te padurimshem dhe energjike, ndaj qdo gje tek ju ndodh papritur dhe spontanisht. Qdo gje do te deshironit te provonit, t’i ndani gezimet tuaja, dhe me magnetizmin dhe sharmin tuaj te lindur i terhiqni te tjeret, ju mendoni se qdo minute dashuri meriton te perjetohet.

10 + 4 = 14 … 1 + 4 = 5

si labja :stuck_out_tongue:

un e kam 3 + 7 = 10 :)))

NESE JENI 7

Shtata, numri i fshehtesive, e ben edhe shpirtin tuaj misterioz; nuk i tregoni lehte ndjesite tuaja. Jeni temperament i llojit te vet, te pavarur (mbase edhe te vetmuar!) dhe per ju joshja e polit tjeter nuk do te thote se duhet te jete intelektuale. Ne te vertete, ju mund te dukeni indiferente, por ne thellesi te shpirtit ju jeni sensibel dhe ne ju vlojne ndjenjat. Ju nuk thoni lehte: ‘‘Te dua!’‘, kete e tregoni ne tjeter menyre. I mbetet partnerit tuaj qe ta zbuloje fshehtesine tuaj, te depertoje ne ate mister.

Si 7 qe jam, kjo me korrispondon:

Ne te vertete, ju mund te dukeni indiferente, por ne thellesi te shpirtit ju jeni sensibel dhe ne ju vlojne ndjenjat. Ju nuk thoni lehte: ‘‘Te dua!’‘, kete e tregoni ne tjeter menyre. I mbetet partnerit tuaj qe ta zbuloje fshehtesine tuaj, te depertoje ne ate mister.

NESE JENI 4

Lidhjet kalimtare? Flertet per nje dite? Nuk eshte kjo per ju. Ju jeni te dashur, sensibel, te bute , ndaj per dashuri ju nevojitet siguria, sinqeriteti, respekti – juve ju ndjell ndershmeria, bota e ndjenjave, e kurrsesi marrezite . Jeni posesive dhe besnike (sipas rregullit) , prandaj largojuni dashurise ne shikim te pare, pasioneve qe mund te sherthejne… dhe te shuhen.

60% PO :slight_smile: