Office 2007: Si te ndryshojme sfondin e dokumentit ne Word 2007

Ne kete video do te mesoni si te ndryshoni sfondin e dokumentit tuaj ne Word 2007!

Perveç videos doja te shtoja qe ne Page Color mund te zgjidhni Fill Effects dhe ne tabet sekondare mund te vendosni nje Pattern, nje imazhin tuaj apo texture si sfond. Per me shume ndiqni videon e pergatitur:

//youtu.be/LmciXnKmszk

wow shum bukur reni …shum i qart