Oh sa më mungon!....

Harrova une ti je doktorresh e ben vet tetanozin ne raste emergjente :lol: :stuck_out_tongue: ke shpetim :stuck_out_tongue:

ua sa ma bere qefin me kte qe me the
po si shum me ngrite ne detyr hahaha :stuck_out_tongue:

lol,edhe qejfi do bere :lol:, por bej kujdes me tetanozin :stuck_out_tongue:

eh mor djal mor djal …jan ca gjera qe skan kurim jo … ( si fola ktu , si e madhe :eh: ) :PPPPP

nuk eshte per zemer te thyer por x personin qe do shum dhe e ke diku larg edhe jo prane… (nga mos pamundesia e momentit per te qene me te por edhe shum pak kohe do ta kem prane pergjithmon dhe kurr nuk do largohem prej saj…) (a nuk te merr malli te shkosh ta perqafosh ta puthesh pa fund…) Ahh o Zot sa keq kshu… :frowning:

:frowning: :frowning:

e ke mbyt :P, me kujtove gjushen :lol:

Jane ca gjera… :slight_smile:

shoqja ime.

sa me mungone patriota ime