Okazion - Shitet Fabrikë për prodhim dhe përpunimin e Inoks dhe Alumin

Shitet Fabrikë për prodhim dhe përpunimin e Inoks dhe Alumin

Fabrika është e shtrire në 12-mije metra katror hapësirë. Ofron makineri bashkohore për përpunimin e Inoksit dhe Aluminit si dhe të gjithë aksesoret për kangjella, shtylla dhe tubo.

Ndërtesa ka një shtrirje prej 3 mije metra katrorësh ku jane të instaluara të gjitha makinerit te ndara në reparte dhe magazina qëndrore.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrat e telefonit:

Tel: (+355) 69 40 23553

ose

Email: live @ lirenti.com