OpenShot: Video Editor per Linux Ubuntu

Nuk janë pak ata përdorues qe kane sistemin operativ Linux si te parin dhe një nga me te përdorurit eshte pa dyshim Ubuntu. Po ju prezantoj nje program mjaft te nevojshëm per sistemin tuaj Linux, një video editor.

OpenShot Video Editor eshte një program komplet falas për editimin e fileve video dhe montimin e tyre. Eshte i thjeshte per tu përdorur biles me ngjan me te famshmin Movie Maker di Windows. Stabel dhe ka shume tema grafike por mbi te gjitha mund ta gjeni ne 42 gjuhe te huaja.

Kujtoj qe OpenShot Video Editor eshte vertet për tu provuar!!

Shkarko OpenShot Video Edito per Liniux

Flm reni…

mendoj se nuk ka nevoj per shkarkim .mundesia e linux eshte qendra e programeve te ubuntu dhe mjafton te zgjedhesh programin qe do dhe instalohet automatikisht-megjithese ju mund ti dini me mire .per mua mjafte te ket internet nuk eshte si ne windovs

Ne fakt ashtu eshte Ali! Por kam pare qe ndonje program nuk eshte ne listen e programeve Ubuntu.

ne fakt jane ,por me emra te tjere ne qoftese jam mesuar me pinacle ne windovs, ne linux eshte programi pak me lart .por ka shume te tjere. varet tek qellimi i perdorimit