OpenSUSE tani me Beta2

[album:yk2ngsi1]10[/album:yk2ngsi1]

OpenSuse nje platform Linux. Zhvilluesit e kane çuar ne Beta 2 fazen per sistemin e ri te kesaj shperndarje. OpenSuse vjen me nje grafike komplet te rinovuar dhe me shume funksione te tjerat surprize.

per me shume https://www.opensuse.org