Ore qe vihet dhe mbahet ne thua

Foto nga e ardhmja: Ore qe do te mbahet ne thua!

Timex beri 150 vjet dhe organizoi nje konkurs mbareboteror design me titull “Timex 2154: The Future Of Time”. Dezinjues nga 70 vende ofruan idete e tyre se si do te shikojme oren pas 150 vjetesh.

[attachment=2:bq209je7]timex22227465984545.jpg[/attachment:bq209je7]

Nje nga ofertat qe beri me shume pershtypje ishte dhe kjo qe po shikoni ne foto. “TX54” eshte ora e pare qe mbahet ne thua! Gjeja e vecante ne kete eshte se se kjo ore permban ekran dixhital te tejdukshem dhe nuk punon deri ne castin kur do te shtypni butonin e vogel te vecante e mikroskopik qe te shfaqet ora.

[attachment=1:bq209je7]timex333333338476958456.jpg[/attachment:bq209je7]

Akoma nuk eshte bere e ditur se kur do te qarkulloje ne shitje, e vetmja gje e sigurt eshte se oret e dores qe mbajme te gjithe sot nuk do te ekzistojne me pas 100 vitesh.

[attachment=0:bq209je7]roloi_nihi_large.jpg[/attachment:bq209je7]

Lirenti.com ©

ehuuuuuu, ketu e 100 vjet , nuk do e shohim ket gje ne realitet … :smiley:

Po ata qe e kane zakone ti hajne thonjte :slight_smile:

shume interesante :slight_smile:

flm

Me të vërtetë ineteresante.