Pa Aero Glass ne Windows 8

Microsoft ka zbuluar disa ndryshime te medha ne Desktopin e Sistemit te ri Operativ Windows 8, te cilat perfshijne largimin e Aero Glass. Microsoft beson se perdoruesit nuk do ta kene te veshtire te mesohen me Sistemin e ri Operativ pa Aero Glass qe ishte paraqitur per here te pare ne Windows Vista.

Kompanija gjithashtu ceku qe largimi i Aero Glass ne Windows 8 ka disa avantazhe ne kete te fundit dhe perdoruesit do te adoptohen shpejt me te.
Ndryshimet e bera se fundmi ne Windows 8 do te mund ti shohim ne javen e pare te Qershorit, kur ky i fundit do te leshohet me emrin “Release Preview” (RC - Release Candidate).

Nuk kam degjuar se do e heqi Aero Glass, por ajo qe do ken vere ne ata qe e kane provuar ne Virtual Machine eshte se AG nuk punon.

lajmin e kam marre nga TheVerge, por e ke gjithashtu ne Engadget dhe Neowin! Mund edhe te mos bejne ndon1 ndryshim Microsoft!

Ah mbase nuk po i tregon te gjitha M$ mbi Win 8! Nxjerr disa demo per te pare reagimin e kritikeve!

Do te me pelqente te ishte pak me vogel ai bordi siper, pasi me pelqen ta shfrytezoj ekranin me info dhe jo me dekor :wink:

Welcome to Windows 95 :wink:

me sa duket Microsoft i eshte kthyer te shkuares. (dhe windows server ka pothuajse te njejten grafik)