Pa lidhje

thuhet qe ne bot jan dikun rreth 3 miliard te fes katolike mirpo kjo eshte thashetheme

Me verte shume pa lidhje!! :?

:o Une them ta lidhim, qe mos te shkruaj me pa lidhje! :?

:ko:

Ti na thuj edhe ndonje gje tjeter se edhe 1 ore te kemi!

Po une fola, dhe bertita, s’degjove gje ti!!!

Hajt pra po e quajm tema koti, ketu mund te thoni c’do gje qe tju shkoj ne mend!!! Kot mi kot, lejohet!

shkoj llafazani te lafazanja

Kjo eshte dicka e psiqikes globale, qe nuk ka te beje fare me probabilitetin konciz…