Pagesat ne angli

Pershendetje . Di njeri te me thote se sa paguhet nje infermier ne angli , amerike , apo austri

diku te 12 mij paund

Si shume pak duken?! çfare pune beni?

mund te shikosh online, kerko per vendin dhe statistikat, standardi i jeteses etj…