Paketa Logo/Font Lirenti.com per vizatimet tuaja!

Pershendetje!

Per te gjithe ata qe duan te vendosin shkrimin Lirenti.com ne vizatimet e tyre, mund te marrin file .psd qe kemi pregatitur.

Kete ilustrim e kemi supozuar si stantarti i simbolit te Lirenti.com

Ju mund te vendosni Logon e Lirenti.com duke mbajtur te njejtat proporcione! Nqs deshironi te vizatoni nje tuajen, siper ilustrimi do ju ndihmoje si ta kryeni.

Shkarko File PSD - Nqs nuk keni karakterin Myriad Pro, mjafton ta kerkoni!

Faleminderit Lirenti shum e nevojshem dhe Psd, do mundohemi qe ta pershtasim sa me mir !