Pasioni shuhet pas moshës 30-vjeçare

Meshkujt dhe femrat që janë në dekadën e katërt të jetës së tyre janë më të pakënaqur me jetën seksuale se sa çdo grupmoshë tjetër.

Sipas një vëzhgimi në Britaninë e Madhe problemet financiare dhe përkujdesja për fëmijët bën që pasioni në dhomën e gjumit të bjerë ndjeshëm.

Por, nuk ka vend për shqetësim sepse po i njëjti vëzhgim (Sex Census 2012) tregon se jeta seksuale kulmon në moshën 50-vjeçare.

Në anketë morën pjesë 25 mijë persona dhe 25% e personave të moshës 30-39 vjeç nuk ishin të kënaqur me jetën e tyre seksuale.

35% e tyre theksonin se përkujdesja për fëmijët krijonte stres dhe lodhje duke i kufizuar në marrëdhënie.

Ndërsa 52% e personave të moshës 50-59 vjeç u përgjigjën se ishin të kënaqur me jetën seksuale.

Burimi:

TOP CHANNEL

Kur te kaloj mbi 30 vjec ateher do i jape nje pergjigje te sakte kesaj pyetje:D

:o…sa gjynah me vjen per ata qe jane 30,i zekan hallet shpejt :stuck_out_tongue:

unnga cifti do te thosha se varet