Pavarësia e gjyqsorit ne Shqiperi!

kohet e fundit po degjojme shume gjera persa i perket sistemit te drejtesise ,qe gjoja duhet te jetei pamvarur ,jo kld jo ky e jo ky nuk po mar vesh se nga kush duan te jene te pavarur keta ,psh polici e kap hajdutin kujt do tja dorzoje ,e vazhdojme ,prokurorija ,kujt do tja dorzoje , po gjykatesi ku do ta dorzoje,se marr vesh nga kush duan te jene te pamvarur keta plerat ,.po me vijne ne mendje disa vargje te dikujt ,SHQIPETARE MOS RRI PO DUKU SHQIPETARE,merr nji dru dhe bjeru SHQIPETARE.se na kan care tr…in SHQIPETAR