Për 100 vjetorin i dhuron vetes diçka ndryshe... Lexo çfare!

Të bëhesh 100-vjeçe është arritje e jashtëzakonshme dhe si e tillë duhet të festohet në mënyrë tepër të veçantë. Kështu ka vepruar dhe Doris Deahardie, 100-vjeçarja më e gjallë dhe më simpatike, që keni parë ndonjëherë. Britanikja me rastin e ditëlindjes së saj vendosi të paguante një striptist, që të zhvishej dhe kërcente për të. Këto janë disa foto të saj të bëra në pub-in Retford në Britaninë e Madhe. Doris gjallë gjithë kërcimit prek dhe përkëdhel pa pushim striptistin.

Epo 100 vjet nuk jane pak :smiley:

Urime dhe ne 200 vjetorin me ndonje ide tjeter :smiley:

hahahahhahahahha ca gallate :D…