Per futbollin po studiohet Kartoni Portokall dhe Albitri i Dyte ne fushe!

Per futbollin eshte duke u menduar albitri i dyte ne fushe dhe do te eksperimentohet ne futbollin italian.

Per mikrofonin e Radio Rai ka folur Pierluigi Collina dhe informuar mbi te rejat qe jane duke u menduar. Nder te tjera nje tjeter mendim qe po shqyrtohet eshte dhe kartoni portokalli per nxjerrjen e lojtarit nga fusha me kohe ne rastet kur kartoni i verdhe eshte pak dhe i kuqi teper shume.

Interesante do jete ajo e kartoni portokalli,une mendoj se duhet miratuar,dhe te vehet ne funksionim.

nuk me kishte shkuar ndonjehere mendja per kete kartonin
por me duket interesante. per sa i perket albitrave duhet menduar mire
sepse shum gabime jane duke u kapur me kamerat.

Personalisht aprovoj vetem albitrin e dyte ne fushen e lojes, pasi nqs lojtari ka mundesi me pak per te dale nga fusha do te behet me agresiv. Albitri i dyte duhet pasi behen shume gabime gjate albitrimit dhe ka shume raste ku albitri nuk shef fare fare çbehet.