Perballe vetvetes

Shpesh kur ulemi kembekryq me vetveten arrime te themi gjithcka, ato qe na pelqejne dhe ato qe nuk na pelqejne.

Me vetveten arrin te shprehesh. Asaj arrin t’i thuash gjithcka qe te tjereve nuk guxon. Perballe vetvetes kupton shume gjera, reflekton mbi shume gjera e arrin te mendosh me qarte. Kur vihesh perballe vetvetes je vetem ti dhe askush tjeter per te te gjykuar apo per te te thene cfare duhet te besh apo te thuash. Je thjesht ti dhe mendimet e tua, qe te bejne me te forte per t’u perballuar me ate qe na pret me pas.