Përditësohet WhatsApp për iOS me funksione të reja

Sherbimi me i popullarizuar per dergimin e mesazheve direkte, WhatsApp, mbreme ka leshuar nje perditesim te madh per perdoruesit e iOS!

Se çfare ka sjellur ky perditesim saktesisht mund ta shihni me posht:

[ul]
[li]Eshte shtuar mundesia per arkivimin e mesazheve dhe grupeve[/li][li]Shto pershkrim te fotove dhe videove[/li][li]Eshte shtuar butoni i kameres ne anen e djathte (zgjedhje e shpejte e kameres)[/li][li]Tani mund te ndani video ne slow motion (vetem iPhone 5S)[/li][li]Tani mund t’i shkurtoni videot perpara se t’i shperndani ato[/li][li]Shperndaj lokacionin: Tani mund te ndani lokacionin tuaj ekzakt se ku ndodheni duke vendosur gjilperen nga nje pike e caktuar ne tjetren[/li][li]Mundesi e re per shkarkimin automatik te dokumentave (foto, video) duke shkuar tek Settings > Chat Settings > Media Auto-Download[/li][li]Jane shtuar sfonde te reja per chat[/li][li]Jane shtuar tinguj te ri kur merrni mesazhe[/li][li]Tani mund te beni edhe nje fotografi kur doni te raportoni ndonje problem[/li][/ul]

WhatsApp mund ta shkarkoni falas nga iTunes dhe me pas kushton 0,89€ ne vit.

Edhe ne iTunes e paska bere 0.89€ ne vit? se ka pas qene, paguan 1 here te vetme :smiley: - gjithesesi nuk jan dhe aq shume :smiley:

hahaha, nuk e din ti? Ket ka kohe qe e ka bo WhatsApp! Gjithsesi, per Android ne fillim!

Kjo update me ka pelqyer shum! Shum me bukur po duket tani WhatsApp dhe po punon me mire (y)