Perdorimi i My Computer si toolbar ne XP

Nese deshironi te krijoni nje [COLOR=red]shirit(toolbar) me mundesite e My Computer atehere veproni keshtu:

Kliko me tastin e djathte mbi shiritin taskbar dhe zgjedh mundesinë Toolbars—>New Toolbar

Pastaj duhet te zgjedhim My Computer dhe te klikojmë OK.

Ky veprim hap ne shiritin e startit(taskbar) nje shirit te vogel qe mund te shfrytezohet ne vend te ikones se My Computer.

[/COLOR]

Kete kam perdor shume kohe, tani se di pse e kam heq!
Flm qe ma rikujtove!

Dhe une e perdor kete,ti bene kerkimet ne PC disa me te lehta.

ihaaaaaaaaaaaaaaa une para 3 vjetev e kam perdor po nuk me doket diqka interesante kjo:@

shume interesante qenka se ke perdor para tri vitesh une e kam perdor para 7 vitesh pra dhe mendova ta rikujtoj edhe ni here!

flm …