Përgjigje e femijëve per dashurinë!!

[b]Përgjigjet e disa femijëve, të pyetur se çfarë është për ta dashuria :

  1. Dashuria është kur dikush të ka bërë keq dhe ti je shumë i zemëruar por nuk i bërtet që ai

mos të qaj… :slight_smile: (Susana 5vjec)

  1. Dashuria është ajo gjë që na bën të qeshim edhe kur jemi të lodhur ! (Tomas 4vjec)

  2. Dashuria është kur mami i ben kafen babit dhe e provon vetë e para për tu siguruar që është

e mirë :slight_smile: (Daniele 7vjec)

  1. Dashuria është kur qeni im vjen dhe më lëpin në fytyrë edhe pse e kam lënë gjithë diten

vetëm ! (Anna Maria 4vjec).

  1. Dashuria është kur mami i jep babit pjesën më të mirë të pulës ! (Elena 5vjec) .

  2. Nuk duhet të themi kurrë “Të dua” nëse nuk e ndjemë,por nëse e ndjejmë duhet ta themi

shpesh herë sepse njerëzit harrojnë…(Karlo 8 vjec)…? :slight_smile:
[/b]

shum te bukura, femijet e njohin me te vertete dashurine kur jane te vegjel…:slight_smile:

[b]4. Dashuria është kur qeni im vjen dhe më lëpin në fytyrë edhe pse e kam lënë gjithë diten

vetëm ! (Anna Maria 4vjec).[/b]

Sa e bukur kjo :D…

shum te bukura kto, kane perparuar edhe femijet e sotshem :stuck_out_tongue:

ti pyesesh te rriturit per kte pyetje , apo per cfardo lloj pyetje , perpiqen te artikulojn , te japin pergjigjen ideale… kurse femijet e thon tak fak , pa u menduar shum :D…ndaj i dua kaq sh

:mendoj: Taniii po filloj ta kuptojjjj :@ … Gjthm kam pasur zili :stuck_out_tongue:

Ashtu eshte :stuck_out_tongue:

  1. Dashuria është kur mami i ben kafen babit dhe e provon vetë e para për tu siguruar që është
    e mirë (Daniele 7vjec)

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

:slight_smile: te gjitha kane lezetin e vet