Perjashtimi i dy vajzave nga BigBrother pas sherrit

Per ata qe nuk e kane ndjekur, dy vajzat jane perjashtuar nga BigBrother Albania pas ketij sherri:

mire ja bene qe iken te 2ja sepse si njera dhe tjetra nje m… ishin.