Perplasja e nje Laborghini Huracan me 330Km/h

Video eshte publikuar nga policia e Hungarise!

//youtu.be/LHp3jqRj-jg

Ja çfare ngeli nga makina miliona dollare dhe jeta e dy njerezve, … Udhëtoni ngadalë dhe respektoni sinjalistikën rrugore!

booo…qenka shkrire fare…