Perse femrat xhelozojne me shum se meshkujt

ne jeten e perditshme kemi pasur raste te shikojme dhe kemi degjuar dhe i kemi perjetuar , qe femrat jan shum xheloze ndaj mashkullit te tyre , e shpesh her xhelozija te çojne ne divorce,

sepse, duke i bere vete disa “djallezi”, mendojne se i bejne dhe meshkujt :wink:

KAPAK! (y)

sepse e njohin natyren jo neutrale , tradhetuese te meshkujve …:wink:

Sepse? :mendoj:…ka shume “sepse”…dhe pse nuk e gjeti dot as Sterio Spasse!..e jo me ne njerzit e thjesht!..hahahahaha…nuk ka dashuri pa xhelozi…sepse ne te kundert nuk do te quhej e tille…gjithmone pa e tepruar!..

Nuk eshte se meshkujt jane me pak xheloz…vetem se femrat e theksojne me shume…ne pa mundesi per ta fshehur dot!..