Pershendetje per kusheriren

Dua te uroj pak kusheriren time qe ndodhet ne itali, u befshe 100 vjece dhe suksese ne jete. Jete te lumtur me djalin qe kishe zgjedhur:duartrokas:

eshe 100 kushurira :stuck_out_tongue:

E pershendesim dhe ne kusheriren tuaj :slight_smile: jete te lumtur dhe meqe paska ditelindjen dhe 100 vjeçe! Mos harro te na percjellesh urimet :slight_smile:

edhe 1oo vjece kushurira :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

faleminderit shume te gjitheve

Jete te gjate dhe te lumtur kushurira

100 vite :slight_smile: