Pervec shendetit cfare do te donit me teper ne jeten tuaj te perditshme???

[b]Pervec shendetit cfare do te donit me teper ne jeten tuaj te perditshme

biseda te kendshme[/b]

Gezim, lumturi, pare :slight_smile:

Te jetoj pa stres…

shendet,dashuri

Qetesi…dhe te jetoja ne nje vend si Franca…

me pas jeten e lumtur edhe t’qet (:

Disa mungesa qe i kam…

disa lek se me mungoj jo disa po shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pak me shum koh te lir do doja kte periudhe…

pak me shume besnikeri…

Lumturi

Do te mundohesha te isha me shume i organizuar :frowning:

ketu pajtohem edhe une me ty! Shum llugë i kam punet gjithmone!

me shume paqe… dhe me pak fjale…