Pese numrat e pare te numrit te telefonit tuaj

06920

069273

06921 8)

06830 8)

33981

44784 :roll:

Kush e bene kete pune sabotuese :smiley: :lol: :lol:

69349 8O

00355 :lol: :lol: :lol:

Me vjen keq Lake! Vetem 5 shifrat e para kerkove!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

06650

00336 :smiley:

:mafie: Une mund te them vetem qe Kompanjia e telefonit eshte 3, dhe prefiksi +39… ju ndihmova mjaft…!! :lol: :lol: :lol:

069 25

0900 5 :smiley: :smiley: :smiley:

(1 800 call pologun) :lol: eshte i gjith numri :lol:

[b]Cte du ty un re? hahahahahahahaha

Na gjej ndonje shoqe anej! Se skom pas ndonjehere shoqe Amerikone! :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

tjap # e ndonje braziljoneje se amerikonet nuk bojn per ty se i ha me i kafshat :lol: :lol: :lol: :lol:

[b] :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Re poligrafikso! Bjeri mer si te jen! :smiley: Edhe ndonje Kubanita :smiley: mire do ishte! :lol: :lol: :lol: [/b]

i imi ne shqiperi . ose te mire ne alb jane: 0692050… , 0682022…, 069339… jashte shetit 3407 111 … dhe 348 34…

04446

Kujdes Mima, se une ne kete menyre e gjeta numrin tend…!!! Apo jo!!!:lol: :lol:

:lol: :lol: