Peshku qe flet per ju

[b]Shkruajini peshkut ne cilen gjuhe te doni, ato gjuhe qe u jepen aty dhe ai do flase me ze ato qe do ti shkruani.

Une i shkruajta tek gjuha italisht ne shqip :smiley: ka shume gallate.[/b]

https://www.acapela.tv/Fish.html

Shume e bukur, po shqipen e fliste me me
veshtiresi se gjuhet e tjera……:):):slight_smile:

sa e bukur ishte kjo me pelqeu gallat :):slight_smile:

dhe mua, provova dhe ato varjantet e tjera, hahahahahah

mew pelqen se si flet ky peshku me te bertet bukur

shume e bukur:punk:

more ki peshk sdinka shqip

peshk ruju se te han peshkaqen

i