Photoshop - Disa teknika per fotot HDR

Si te kthejme nje foto ne HDR?

Ndiqni videon meposht:

//youtu.be/EsItZ2u-YlM

Kete e prisja shum falmeinderit e ke shpjeguar mjaft mir

Shume mir e ke shpjegue

Faleminderit Renix…Tutorial i vlefshem…:slight_smile:

Pune e bukur Reni …bravo :slight_smile:

Reni…meqe jemi ketu doja dhe mendimin tend per nje program qe kam gjetur ne net dhe qe e perdor shpesh ne foto.
Media Dinamic Photo HDR
A ka te njejtin rezultat me Photoshop-in ne fotot HDR?

Programi me nje klik e krijon vete nje foto HDR dhe ka dhe shume opsione te tjera

Po Eriko!

Pak a shume jane te njejtat funksione. Pastaj varet si i trajtojne ngjyrat.

ju lutem kam fshire disa foto dhe doja ti ktheja prape instalova nje prog por ishte me pagese a di ndonjeri ndonje prog tjeter ju faleminderit

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6