“Photoshop” në vitet ‘50 (foto)

Një seri fotografish të viteve ’50 tregon se edhe në atë kohë trupi i modeleve modifikohej edhe pse nuk ekzistonte Photoshop-i.

Gil Evgren ka krijuar vepra arti duke i shndërruar fotot në piktura dhe sigurisht duke i holluar format, duke hequr rroba e duke i vënë më shumë tualet vajzave që kanë pozuar.

Gjithashtu, fotot origjinale janë bardhë e zi, ndërsa artisti i ka kthyer në foto me shumë ngjyra.

Këto foto janë publikuar kohët e fundit në Retronaut.com.

Burimi: Top-Channel

Hajde hajde qe atehere me photoshop :stuck_out_tongue:

kto djathtas ngjajn si piktura

ashtu duken per shkak te kualitetit te kameres!