Piktura mbi rruge!

Disa piktura 3D mbi rruge… teper reale

(spo gjeja pjesen tjeter te temes, keshtu hapa nje te re…)

Waw fantastike, vertete shume reale :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:
Fantastike fare…

nuk e kuptoj se si i bejne kaq reale.

Ja dhe disa te tjera piktuara 3D ne rruge. Shume reale.

[tab=30:s3cafuvr]

[tab=30:s3cafuvr]

akoma piktura reale 3D mbi rruge.

[tab=30:20zj4jcf]

[tab=30:20zj4jcf]

qenkan fantastike! bravo

Kam ngelur me goje hapur :o
Ide e mire qe te besh para shtepise, te pikturosh ndonje pishine :lol: vetem se duhen lajmeruar komshinjte se mos ja fusin per te zhytur dhe ja fusin cimentos me koke :lol: :lol:

shume te bukra

Ja edhe disa piktura te tjera me te vertete fantastike.sa te bukura qe jane keto vizatimet.
duket tamam sikur jane reale :?

Me te vertet me pelqejn shummmmm

shum te bukura … se si i kan ber …

wow…fantastike te gjitha…rrezik me i pa nga afer rrezohesh…:P…