Pitt-Jolie me te bashkuar se kurre

Pas zerave per nje ndarje, Brad Pitt dhe Angelina Jolie perfitojne nga ndeshja Superbowl ne Miami per t’u shfaqur ne publik dhe per t’i treguar njerezve se jane me te bashkuar se kurre.

Por nuk ka mjaftuar vetem kaq.
Cifti hollivudian ka vendosur te coje ne gjykate te perjavshmen britanike «News of the World» e cila ne 24 janar publikoi nje shkrim ku thuhet se ndarja mes Pitt dhe Jolie tashme ishte e paevitueshme.

Avokati i ciftit ka dopozituar ne Gjukaten e Larte te Drejtesise se Londres kerkesen per shqyrtim te ceshtjes, pasi me pare cifti i kerkoi gazetes qe te kerkonte ndjese publike per lajmin e rreme.

Ca nuk bejne gazetaret per cik zhurm! To be or not to be VIP!

keshtu eshte kur je ''VIP"