Planifikues dhe Organizues Javor per Studentet

Ne kete teme jan bashkangjitur dy file ne Word teper te nevojshem per ata qe duan te mbajne shenime gjerat qe kane per te bere! Teper te nevojshme gjithashtu per tu organizuar sa me mire dhe mos te harrojme gjera pa bere.

Kete file mund ta stamponi dhe ta vendosni ne nje pozicion te dukshem!