Plasi Angelina…

Plasi Angelina…

Aktorja e famshme, dhe për shumë kënd njëra prej grave më të bukura në botë, gjatë kremtes së ditëlindjes së parë të binjakëve Knox dhe Vinienne, nga lodhja e tepërt u rrëzua në dysheme, e kur bashkëshorti Brad u përpoq t’i ndihmonte dhe ta ngrit nga dyshemeja, ka pasur një sulm nervor.

U grind me të dhe kush e di për të satën herë, iku në hotel duke mos u përgjigjur në thirrjet e tij. Argëtimi që filloi vërtetë mirë dhe interesant, përfundoi me vaj të fëmijëve të tmerruar.
Lodhja e tepërt, anoreksia, tejet shumë obligime dhe jeta jo stabile martesore kohëve të fundit lidhen me Angelina, e miqtë e çiftit Jolie-Pitt gjithnjë më shpesh flasin se do të ishte më mirë për të dytë nëse secili shkon rrugës së vet.

Si duket çifti nuk po di të ballafaqohet me krizën në të cilën gjendet, e madje as vazhdimi i xhirimit të ‘Mr&Mrs. Smith’ në të cilin lindi dashuria, nuk do t’iu kishte ndihmuar.
Angelina me orë të tëra qëndroi në dhomën e saj në hotel në të cilën ndizte qirinj dhe mendonte në nënën Marcheline e cila vdiq nga kanceri, pohojnë burimet, e pavarësisht nga përpjekjet e Brad dhe sulmeve gjithnjë më të shpeshta të Angie, ajo refuzon të kurohet

edhe ne fukarenjte qe enderrojme te behemi vipa.
halle halle kjo dynja.