Playboy gjerman i bën ofertë Anjeza Brankës

Kuptohet që muzika ka vendin e parë në listën e projekteve të Anjeza Brankës, mirëpo ajo nuk refuzon edhe ofertat tjera.
Shtojca Bluetooth njofton se pasi kanë parë disa foto të këngëtares të cilat i ka bërë më parë, drejtues të revistës së njohur gjermane “Playboy”, e kanë pëlqyer dhe i kanë propozuar për të qenë në ballinën e revistës.

“Nëse do të jetë një ofertë që më kërkon me bikini, kjo do të më pëlqente, por nëse do të jetë e ekzagjeruar, do ta refuzoj“, ka pohuar këngëtarja.

ma merr mendja qe me dal me bikini dhe ekzagjeruar anjeza e ka pas per oferten me pak ose shum para :slight_smile:

Do e kendoj mire kengen pastaj :smiley:

dhe te ekzagjeruar del ajo …po lene ca thot :smiley::stuck_out_tongue: