Policët e dehur rusë kërcejnë mbi veturë (video)

Policët e trafikut në Krasnoturinsk në Rusinë qendrore ishin dehur dhe kishin kërcyer në veturën zyrtare, dhe kushdo që i xhiroi dhe e vendosi videon në YouTube, i vuri në një situatë të pakëndshme me shefat.
Policët nuk ishin të vetëm në partyn e organizuar në liqen. Me ta ishin edhe shumë civilë. Për efektet speciale të ndriçimit, policët përdorën sirenën e policisë, që me siguri i impresionoi edhe të pranishmit e tjerë, transmetojnë mediet kroate.
Shefi i policisë së trafikut, Juri Djomin, ka njoftuar nisjen e hetimit për këtë ngjarje.

//youtu.be/gR2VJzZcl8o

sa kam qeshur me keto efektet speciale :smiley:

Hahah sa gallat. Por pas si makin e vjeter per policin :slight_smile:

kshtu i kan makinat ne vendet e thella keta sikure ne serrbi

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahaha

Keta qenkan Spat .