~|~Poligrafiksi edhe 100 vite te tjera ~|~

Poligrafiks te uroj nga Zemra Gezuar ditelindjen dhe u befsh 125 vjeç

Qofsh gjithmone i lumtur ne jete :perqafim:

Ja dhe 5 qirinje per 25 Vjetorin…

Gezuar Ditelindjen Poli…dhe 100 Vjeç Urime Urime!

[album:uk7ahol0]776[/album:uk7ahol0] [tab=30:uk7ahol0][album:uk7ahol0]761[/album:uk7ahol0]

gezuar ditelindjen edhe 100 vjet te tjera.

Polografistit i uroj nga zemra GEZUAR DITELINDJEN, QOFSH GJITHMONE I LUMTUR DHE CTE DO ZEMRA.

Poligr… gezuar ditelindjen edhe u befsh 100 vjeç dhe fat e lumturi ne jete :lule:[highlight=#FF8000:3lbb1u6l][/highlight:3lbb1u6l]

[highlight=#FF8000:pvj65xib]Gezuar, edhe 100 vjet te tjera!
Happy birthday![/highlight:pvj65xib]

Faleminderit te gjitheve. gjithashtu dhe ju lumturi dhe gezime ne familjet e jetet tuaja faleminderit jeni 1

Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote. Dhe me nje nuse :smiley:
Polo. Pak me vonese por te uroj cdo te mire ne jeten tende. :pir:

Kalofsh mire.

Niko.

u befsh dhe 100 vjec yllo, fat, lumturi e shume gezime ne jeten tende :ciao: