PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation

https://www.speedyshare.com/378910239.html

ose

https://rapidshare.com/files/87475905/Colors_2.pps.html

:slight_smile:

ARCHITECTURE

Pishina

https://rapidshare.com/files/87528872/Arkitekture.pps

Wow, sa te ebukura keto. :slight_smile:

shume e papare… :stuck_out_tongue:

video te ndryshme dhe argetuese.

keta kalamajt e sotem jane me keq se ne dikur :mrgreen:

ja dhe ata qe gjejne pretekste per tu mos u martuar

Nuk i vure ndonje foto mi kuklla, te shikonim paraprakisht se si jane! :slight_smile:

Kjo tema eshte edhe ne nje vend tjeter! Po i bashkoj duke vene link ketu

Te lezetshme kuklla :smiley:

Te paren e kam ne shqip, mund ti bej edhe keto te tjerat ne shqip dhe ti fus.