Praktikoni Joga duke u dehur!

Kush mund ta praktikoje me mire Joga perveçse nje i dehur.

Ja pozicionet top per keta persona:

Ja dhe disa foto te forta:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahah sa kam qeshur. Fantastike :stuck_out_tongue:

:lol: Sa te forta keto. Ka ndonje ketej qe i ka praktikuar? :lol:

haha sa te forta keto po nga i ke gerrmuar o Reno:D:D:D

Shume te forta …

Hahahahahahahaah :D:D:D:D:D sh te forta kto haaahaha…

Sh sh te forta kto…

Hahahaahaha, :lol: fantastike

kete e kam praktikuar un por ke qypi banjos …hahahahaha

dhe un kete fundjave e kam lene per te bere joga :smiley:

po ti joga e bene me te pire :D:D shaka