Pro apo kundër abortit?

[b]Pro apo kundër abortit?

Në parim jam kundër abortit të një çifti krrejt normal,kurse pro abortit jam vetëm në rastet extreme dmth. kurrë vjen nga përdhunime të ndryshme,dhe nga fatekëqsi tjera të ndryshme…ligjërisht mendoj të lejohet e drejta e prindërit të zgjedh a të abortoj një shtatzani të padëshiruar…[/b]

Zakonisht kunder!

nuk ka gjera absolute, ne jete ka dhe rethana qe te bejne te veprosh dhe te reagosh jashte parimeve.

une jam PRO

Une jam pro abortit!!

Ne rastin qe lindja e femijes vjen ne kushte shume te veshtira per me teper per rritjen dhe e edukimin e duhur te tij …mbase do ishte me mire aborti sesa shkaterrimi ose mundimi i kesaj krijese te mrekullueshme qe te dhuron Zoti…por ky vendim duhet marre me shume qetesi dhe perhere duke menduar nje zgjidhje qe nuk do te te udhezoje drejt abortit…Personalisht jam kunder abortit por…sic thate dhe ju me siper varet nga rrethanat.

Une jam absolutisht kunder. Femija eshte dhurata me e bukur qe mund te ekzistoje, te pakten per mendimin tim. :slight_smile:

Une jam pro! Por vetem nese eshte ne hapat e para te formimit te embrionit! Nese embrioni kthehet ne fetus dhe merr jete, per mua quhet vrasje dhe shkaktaret duhet te denohen!

jam pro me mendimin e dakut dhe pro abortit.

JAM ABSOLUTISHT KUNDER !

Pse re? Ke arsye, apo kot?

Kunder

totalisht…absulutisht KUNDER

Mire do ishte kunder, por kur ndodh papritur kur se pret! pro

ekziston mundsia per te parandaluar te paprituren renix.\

perseri kunder!

e dashur monella kurre mos thuaj kurre (kane qene te tjere me te mencur se une qe e kane thene)

eshte nje shprehje qe hyn kudo e? :slight_smile:
nejse,mua perseri nuk me pelqen ky fenomen.

Definitivisht Kunder Abortit .

Ju po mundoheni te beheni me te zot se vet Zoti ??
Zoti eshte ai qe jep dhe merr shpirtin, njeriu nuk duhet te nderhy ne punet e tij.

me mir pro abortit se kunder dhe i len neper befatrofe o me keq ne ruge sic beri shqipearia jone ketu ne rome ku e gjeten femijen te vdekur. Ky esht krim jo abori (gjithmon nese behet ne kohen e duhur se ka disa qe dhe 5 muajsh mundohen te abortojn) :o :o

me pelqeu prgj e noemit
jo me pak se nje jav u gjet nje foshnje e vdekur
me thoni ju qe jeni kunder kush esht me krim
apo rastet kur i qojn ne jetimore
a nuk esht krim te rrittet nje femi pa nen
un jam pro abortit ne kohen e duhur