Problem me Avataret - dalin te shtrember

Vura re se ne artikuj avataret dalin te shtrember ne porta!

Nuk besoj se e kam un vetem kete problem pasi keshtu ma jep dhe ne Chrome e Firefox!!!

mua nuk me shfaqet ky problem :expressionless: As me chrome as me Firefox :expressionless:

edhe une nuk e kam kete problem,i shoh shume mire!..

edhe tek une jane ne regull…

kurse tek un sjan ne rregull
dhe un e kam ven re kte…!

Tani jam ne chrome dhe dalin! Ju te tjeret çfare keni?

edhe une chrome jam … jane ne regull

edhe un ne chrome…dhe ja…

po pse ta ngjall gjith kte shqetesim…me kto gjera merren administratoret
(:mendoj: :mendoj: …! )

nuk eshte shqetesim sesa raportimi i nje problemi!

Faleminderit, do te mundohemi ta rregullojme!

Ne azhornimin e ardhshem do te rregullohet ky problem!

Faleminderit!

Po perse per disa eshte ne rregull ?

Problemi eshte zgjidhur para disa kohesh!

Mund ta verifikoni ne anen tuaj dhe ne rast te kundert raportoni problemin.

Faleminderit.