Probleme në Software, Amazon shet me qindra artikuj për vetëm një cent!

Nje problem ne Software ka shkaktuar deme te medha per shitesist britanez, te cilet si ofrues te trete kishin gjigandin e sherbimeve online, Amazon.

Programi i cili duhej te pershtatste çmimin e produkteve, Software Repricer Express, siç duket nuk ka funksionuar sakte dhe ai automatikisht kishte ulur çmimin e tyre ne vetem një cent britanez (diku rreth 1 dhe 2 euro cent)! Shume konsumatore qe e dalluan kete gje perfituan shpejt. Ndersa per shitesit ky problem ka sjellur deme me mijera euro ngaqe ato nuk mund t’i anulojne porosite e bera.

Burimi: SkyNews

mendoj se dikush ka vene dore ;p

si nuk e patem nje fat te tille ne aman… :frowning: