Problemet me Identifikimin dhe Rregjistrimin!

Pse nuk po arrije te identifikohem?
Jane shume arsye qe lidhen me kete. E para sigurohuni qe pseudonimi dhe fjalekalimi jane te sakta. Nqs jeni te sigurte kontaktoni bordin administrues.
Nqs llogaria juaj eshte e re, Ju duhet te aktivizoni llogarine tuaj duke klikuar ne linkun qe ju kemi derguar te e-maili qe perdoret gjate rregjistrimit.

Pse me duhet te regjistrohem?
Regjistrimi ju duhet për të pasur hyrje ne zona te privilegjuara, ju jepe mundesin te shkruani mendimet tuaja ne forum, ju jep mundësi te keni imazh si avatar, mesazhe private, te bëni pjese e nje grupi anetaresor. Regjistrimi zgjat vetëm pak minuta, pra eshte e rekomandueshme
Video tutorial Si te regjistrohemi: 1.0 - Si të rregjistrohem në faqje - Guida Hap pas Hapi

Pse faqja me nxjerr automatikisht?
Nqs ju nuk do te klikoni opsionin Me identifiko automatikisht do vizit! gjate identifikimit, bordi do ju mbaje ne linje per nje periudhe te caktuar kohe, sa ju te jeni aktive ne faqe. Nqs ju po përdorni nje kompjuter publik, internet kafe, universitet apo ne pune, nuk eshte e rekomandueshme qe te mbani te kujtuar gjendjen ne linje. Ne rast te kundërt klikoni Me identifiko automatikisht do vizit per mos tu identifikuar cdo here qe hapni faqet.

Si ta heq emrin tim nga anetaret qe jane ne linje?
Shkoni tek Paneli i Anetarit, Preferencat e Bordit, dhe zgjidhnin ne Po, Fshi statusin ne linje! Ju do te shfaqeni si i fshehur.

Kam humbur fjalëkalimin tim?
Pa frike! Fjalëkalimi juaj nuk mund te gjendet por ai MUND te resetohet ! Vizito Kam harruar Fjalekalimin dhe ndiqni me kujdes informacionet qe ju jepen. Kontrolloni posten tuaj pas dergimit te formes, dhe klikoni ne linkun per te aktivizuar fjalekalimin e ri.
Shikoni Video: Kam harruar Fjalekalimin: 1.2 - Kam harruar Fjalëkalimin e Forumit

U regjistrova por s’mund te identifikohem!
Ne fillim kontrolloni pseudonimin dhe fjalëkalimin qe përdoret kur u regjistruat. Nqs ato jane te sakta është vetëm nje mundësi tjetër qe ka bllokuar identifikimin. Ju duhet te aktivizoni llogarinë tuaj duke klikuar ne linkun qe ju kemi dërguar me e-mail ne adresën e postes qe keni shkruar ne momentin e regjistrimit. Ju duhet te kontrolloni dhe kutine SPAM apo JUNK te postes tuaj. Shpesh here e-mailet shkojnë ne kutinë spam. Spostoheni ate ne INBOX.
Shikoni dhe… Si te regjistrohemi: 1.0 - Si të rregjistrohem në faqje - Guida Hap pas Hapi

Për çdo sqarim tjetër kontaktoni bordin administrues nga forma e kontaktimit duke i shpjeguar problemin

Mirë se vini në https://www.lirenti.com , ju urojmë diskutime të këndshme me anëtarët e forumit.

Sinqerisht,
Stafi i Forumit!