Programe për Hard Disk Defragment ( OO Defrag + Raxco PerfectDisk )

info:

https://www.oo-software.com/en/products/oodefrag

shkarko:

32bit: https://dl5.oo-software.com/files/oodefrag15/155/OODefrag15ProfessionalEnu.exe
64bit: https://dl5.oo-software.com/files/oodefrag15/155/OODefrag15Professional64Enu.exe

celesi: extract & doubleclick tek file *.reg

[lirenti.rar|attachment](upload://79fxIuESdrPGk6sR4PDyUO70Tx2.rar) (441 Bytes)

infos:

https://www.raxco.com/home/home-professional.aspx

shkarko:

https://ftp.raxco.com/pub/download/pd12.5/pd12.5_pro_b.exe


celesi:

https://pastebin.mozilla.org/1655977

ket’ O & O e kam perdorur me heret dhe me dukej i mire, kur ket’ tjetren jo… sidoqofte flm Trahana :slight_smile:

Faleminderit …


https://www.raxco.com/business/products/perfectdisk-professional
https://ftp.raxco.com/pub/download/pd14.0/PD14.0_PRO_BE.exe


085-2150169-359179-1265
017-3536256-267084-5387

Na shpjegoni se cfar te mirash i sjell hdd

ja cfare eshte defragment


https://windows.microsoft.com/en-us/windows/improve-performance-defragmenting-hard-disk#1TC=windows-7

Kujdes nese keni SSD…pasi nuk rekomandohet (nuk eshte e nevojshme) te behet defrag. :mad: