Programe për krijimin e CD/DVD-ve

:arrow: Ketu do te gjeni permbledhje mbi progamet per krijimin e CD/DVD-ve. Krijimin e CD audio, CD me mp3 apo DVD me video.

Programe te ndryshme si Nero, BurnAware, CDBurnXP, Alcohol 120% , Burning Studio etj.

Pershendetje te gjitheve!

Shume faleminderit qe mundesoni shkarkimin e programeve falas, por a mund te me thote njeri se per çfare sherben ky program (alcohol 120%), qe pastaj te mund ta shkarkoj.

   TUNG!!!

Funksione Kryesore jane:

 1. Krijimi i nje kopje CD, DVD, CD LOJA, DVD FILMA etj ne nje imazh ne disa formate persh .iso , mds, mdf etj (gjithashu per perdorim personal mund te besh kopje dhe te CD-DVD qe kane mbrojtje)

 2. Krijimi i Unitave Virtuale CD/DVD per simulimin e imazheve

 3. Shkrimi i imazheve dhe kopjimi i CD/DVD

*Shënim:
Me imazhe nenkuptohet skedaret&kartelat e krijuar nga keta prgrame

Ashampo Burning Studio 2009


https://rapidshare.com/files/15820393...Retail-LMi.rar

Nero versioni 9.2.5.0
Program per krijimin e cd/dvd-ve tuaja. Muzikore, video, apo te dhena.

Shkarko:

https://www.megaupload.com/?d=9FPS5811
https://www.megaupload.com/?d=ML9KZOC0
https://www.megaupload.com/?d=P3ZXP26D
https://www.megaupload.com/?d=0706D5JZ

passwordi: GSL

linku qe ke futur kliton nuk eshte i sakte.

s/15820393…Retail-LMi.rar

ato pika aty nuk duhet te jene. here tjeter kur ta shohesh dikur nje link te tille me mire klikoji siper me te djathten dhe beje “copy link location” nqs je duke perdorur FireFox.

LInku nuk eshte kopjuar asjekund ku mund te kujtosh ti por une kam bere nje gabim.

I kerkoj ndjese te gjithve per linkun e meparshem.

https://rapidshare.com/files/168247961/Ashampoo.Burning.Studio.2009.8.04.rar

I TESTUAR

Edhe ky linky ka pika i dashur inegal por punon.

tani po qe punon, degjo edhe dicka tjeter para se te postosh nje link duhet te shkruash nje kod:

[ code] (ketu vendos linkun) [ /code] pa hapsirat brenda kllapave katrore.

ne rast se do te fusnim linkun tend atehere pamja qe do te dilte do te ishte:

https://rapidshare.com/files/168247961/Ashampoo.Burning.Studio.2009.8.04.rar

Cfare kodi spo te kuptoj.

kjo gjeja ketu me kllapa katrore:
[ code] (ketu vendos linkun) [ /code]

CloneDVD 4.3.0.2

Freely Specify Source & Target

 • Copy/burn from DVD disc
 • Copy/burn from DVD folder on hard disk
 • Burn to DVD disc
 • Copy to DVD folder on hard disk
 • Create ISO image file
 • Convert as MPEG4 file

Shkarko

https://rapidshare.com/files/172333695/CloneDVD_4.3.0.2.rar

BurnAware Professional 2.2.0 Multilingual

Key Features:

 • Create data, bootable and multisession CD/DVD/Blu-ray Discs
 • Create Audio CDs and jukebox CD/DVD/Blu-ray Discs
 • Create DVDs-Video
 • Copy and backup CDs/DVDs
 • Create and burn disc images, bootable images
 • Erase / Format rewritable discs
 • Supports all current hardware interfaces (IDE/SCSI/USB/1394/SATA)
 • Supports UDF/ISO9660/Joliet Bridged file systems (any combination)
 • Supports true, simultaneous image writing
 • Supports parallel erasing
 • On-the-fly writing for all image types (no staging to hard drive first)
 • Auto-verification of written files
 • Supports CD-Text
 • Clean, multilingual, easy to use interface
 • Supports unicode for multi-byte languages
 • Supports Windows NT/2000/XP/Vista (32 and 64 Bit), no drivers required

https://rapidshare.com/files/178224536/BurnAware.2.2.0._HERM_www.xtremew.org.rar

o klitono kush eshte passwordi i ketij :roll:

Aurel te kerkoj te falur por kam harruar ta postoj

Paswrd:-www.xtremew.org

Mund ta shkarkoni dhe ketu

Shkarko

https://uploaddaily.com/huxpt1u0hdrr/BurnAware.2.2.0._HERM_www.xtremew.org.rar.html
Pasword:-www.xtremew.org

:li1:

faleminderit Kliton :punk:

Nero Burning Rom 9.2.6.0 versioni i ri me serial te vlefshem.

https://rapidshare.com/files/179141331/Nero_Burning_Rom_9.2.6.0b.part1.rar
https://rapidshare.com/files/179139074/Nero_Burning_Rom_9.2.6.0b.part2.rar
https://rapidshare.com/files/179137277/Nero_Burning_Rom_9.2.6.0b.part3.rar
https://rapidshare.com/files/179134556/Nero_Burning_Rom_9.2.6.0b.part4.rar
https://rapidshare.com/files/179141506/Nero_Burning_Rom_9.2.6.0b.part5.rar

:li1:

New Alcohol 120 + Lifetime Activation key
CD&DVD Burning

https://rapidshare.com/files/173220635/Alchohol_120_.rar

:li1:

Cyberlink PowerDVD Ultra v8

https://rapidshare.com/files/174470735/C_PDVD_U_8_www.Forumws.org.rar

:li1: