Programe per linux..

Ku mund te gjejme programe per linux dhe si ti instalojme ato.

Pershendetje kush mund te me ndihmoje me nje sistem Linux ku mund ta shkarkoj nga Interneti.Faleminderit

Shkarko Linux Ubuntu, vendose ne CD dhe instaloje!

rrofsh renix

po programe per linuksin a din naj web

si te lidhemi me internet me ubuntu 9.10 se sdi ca ti bej

Nuk eshte nevoja te shkarkosh programet per linux nga webi. Nqs ke linux te instaluar, Ubuntu, Fetora mund te instalosh programet nga manaxhimi aplikacioneve, qe e gjeni ne menun e linux. Aty shkruani emrin nqs e dini te programit, mund te shkruani pershkrimin apo te zgjidhni nga lista me programet e disponueshem dhe ta instaloni ate.