Projekti per Fedora 11

Projekti Fedora sapo ka nisur per nje aventure te re, per ate te versionit 11 nen emrin e Fedora 11 (Leonidas) qe tani eshte ne faze Alpha.

Pas suksesit dhe te rejave ne Fedora 10, programuesit do te azhornojne kodin me te rejat nga bota e linux si dhe nje grafik teper te kendshme.
Alpha eshte akoma ne faze testi dhe priten shume te reja si ne kodin e projektit dhe ne burimet qe do te ofroj.

Si te gjitha shperndajet ajo eshte e disponueshme per shkarkim me qellim testi. Nqs doni per punen e perditshem ju ftoj te shkarkoni versionin stabel Fedora 10.