Promovohet videoklipii ri i Hekuran Krasniqit

Të premten do të promovohet videoklipi “Gjithçka mbeti n’leter”, i cili është realizim i Hekuran Krasniqi në bashkëpunim me Legenda dhe Astrit Stafën.
Muzikën dhe orkestrimin e këngës e ka bërë vetë Hekuran Krasniqi, teksti është i shkruar nga Granit Gashi, derisa ndërhyrjet me kitarë janë të punuara nga Astrit Stafa.

Videoklipi i këngës “Gjithçka mbeti n’letër” është punuar nga produksioni VideoArt nga Gjilani.